Handelsbetingelser

Virksomhedens navn: www.TIAVO.dk
Ejet af: Leif vognsen
CVR-nummer: 18633248
Etableringsår: 2013
Adresse: Bjælkerupvej 14 4660 Store Heddinge
Bank: Sydbank.
Reg.nr.: 6060
Kontonr.: 0005617780
Officiel e-mail adresse: shoptiavo@gmail.com
Officiel web-adresse: http://www.tiavo.dk

www.tiavo.dk er en internet shop, der handler med tørklæder og tasker, vores mål er at være en danmarks foretrukne forhandlere, inden for tørkklæder og tasker på internettet i Danmark.
www.tiavo.dk er startet januar 2013 med et lille udvalg af tørklæder, (ca. 130 forskellige) sortimentet udvides løbende. Marts 2015 er vi oppe på 459 forskellige tørklæder. 1. september 2016 har vi over 800 forskellige tasker og tørklæder, på lager.
Vores varer ligger på eget lager i Danmark og sendes herfra.

 

 

Betaling

Dit køb betales med betalingskort og du er sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.
Data du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Hverken www. TIAVO.dk, eller andre har mulighed for at læse dataene, kun kortudbyderen.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.TIAVO.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: DK-Dankort og Visa-Dankort, Visa og Visa Electron, Mastercard og Maestrocard.


E-markedsføring.

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.
Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil.
Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du blot sende en mail til: shoptiavo@gmail.com
På websitet har vi en tip-en-ven funktion. Denne bruges til, at du kan sende en mail til din ven og gøre ham eller hende opmærksom på http://www.tiavo.dk
Denne tip-en-ven funktion indeholder ikke markedsføringsmateriale.

FORBEHOLD:
Der kan forekomme mindre forskelle på de viste billeder af tørklæders farver og det aktuelle tørklæde, pga. lys og computerskærmen, de vises på.
Handelsbetingelserne er senest opdateret 02-03-2017